Returnare Produse

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar la consumatorii clienti persoane fizice (OG 21/1992 Art.2, pct.2). Persoanele juridice nu se incadreaza sub incidenta acestei ordonante.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului (conform O.U.G. 34/2014).

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc). Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produselor se va face in cel mult 14 zile de la data denuntarii si numai prin transfer bancar.

Acest formular trebuie sa fie completat în întregime, si vă vom raspunde prin e-mail în termen de 3 zile lucratoare, cu instructiuni de returnare.

Informaţii Comanda

* Nume:


* Prenume:


* E-Mail:


* Telefon:


* ID Comandă:


Data Comandă:

Informaţii Produs & Motivul Returnări

* Nume Produs:

* Cod Produs:

Cantitate:
* Motivul Returnări:
Produsul este Deschis:


Defecte sau alte Detalii:
Introdu codul in căsuţa urmatoare:

Am citit si acceptat Returnarea produselor
Copyright 2007 - 2016 © AudioBiz - Partener autorizat Sennheiser. Toate drepturile rezervate.